Jeg kogte pastaen i god tid, så den varmede jeg bare lige før servering i den varme flødesauce. I mit køleskab har jeg en rest af noget varmrøget laks, en gang rejer i lage, et drys parmesan og en sjat fløde fra karamelkogeriet igår eftermiddag
Pasta med langtidsbagte tomater, edamame og citron-flødesauce / Frisk pasta med røget laks, ricotta og spinat / Linguine med kongerejer, chili, hvidløg og tomater
Tilsæt flødeost og evt. Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pasta med laks, blomkål og frisk spinat
Rør fløde og fintrevet ost sammen og hæld det over pastaen. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Varm retten igennem, tilsæt laksen og smag til med salt og peber
Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og fløde og lad det simre, til saucen tykner - ca. Vi bruger typisk 300 g laks, 100 g rejer og 100 g muslinger - men anden fisk er også velkommen. 1/4 liter fløde. Vi bruger typisk 300 g laks, 100 g rejer og 100 g muslinger - men anden fisk er også velkommen. 1/4 liter fløde
madlavningsfløde. Dejlig pasta med laks og årstiderne lækreste råvarer. pasta, gerne fuldkorn. Steg laksen på alle sider i olie til den netop er gennemstegt