Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid. Tilsæt så en finthakket, rød chili (eller mere eller mindre, alt efter hvor stærkt du kan lide det) sammen med et par håndfulde skønne svampe i grove stykker
anret i dybe tallerkener, pynt med finthakket chili og frisk revet parmesan. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Løg og hvidløg finthakkes, og det samme gøres med tomaterne, chili og peberfrugten. Til aften stod den på en let pastaret, og den tog ikke lang tid at bikse sammen, da forarbejdet blev lavet i går aftes mens culotten var i ovnen
Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
I sidste uge købte jeg en bakke med blandede chilifrugter, så i dag skulle de indvies i maden. Et smut forbi en af de butikker, som havde valgt at holde åbent, og indkøbskurven indeholdt herefter en pose rejer og en portion frisk pasta
Grovhakk løk og finhakk chili og finhakk eller riv hvitløk. Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte - inkludert pastaen