Passata di pomodoro opskrifter

Pizza - made from scratch!

Pizza - made from scratch!

Jeg er så heldig at have en lavasten til min ovn, som gør det utrolig nemt at få bunden sprød. Hæld den derefter ud på et rent, meldrysset bord og ælt godt til du har en jævn og smidig dej
Mini-pizza på grillen

Mini-pizza på grillen

Hæld den derefter ud på et rent, meldrysset bord og ælt godt til du har en jævn og smidig dej. Derefter putter du tomat, ost og diverse fyld på

Pizza Margherita

purerede tomater (passatadipomodoro). Ingredienser. Server din pizza Margherita brændvarm. Pizza Margherita
Pizzasnegle

Pizzasnegle

Kom alle ingredienserne til dejen i røremaskinen og bland det godt. Jeg bruger et tyndt skærebræt som samtidigt har den størrelse jeg gerne vil rulle det ud til
Parpardelle med tigerrejer

Parpardelle med tigerrejer

Når pastaen er næsten færdig, tilsætter du fløden til saucen. 20 tigerrejer, rå/ukogte 5 modne tomater, gerne cocktailtomater, skåret i store tern2 skalotteløg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket1 chili, finthakket2 dl hvidvin250 ml hønse- eller fiskebouillon250 ml passatadipomodoro (eller en halv dåse hakkede tomater)125 ml fløde1 håndfuld hakket persille1 håndfuld hakket basilikum (gerne med stilke)ca

Pizza Magherita

purerede tomater (passatadipomodoro). Ingredienser . Server  din pizza Margherita brændvarm. 500 ml purerede tomater (passatadipomodoro)