Bland alle ingredienserne, rør godt, så farsen bliver sammenhængende og smidig. Hæld alle ingredienserne i en stor gryde og blend dem med en stavblender
Lammeskanke fås efterhånden i de fleste større supermarkeder (eller under alle omstændigheder hos din lokale slagter) og er en spise, der både behager gane og pengepung
Jeg er så heldig at have en lavasten til min ovn, som gør det utrolig nemt at få bunden sprød. Hæld den derefter ud på et rent, meldrysset bord og ælt godt til du har en jævn og smidig dej
Kom alle ingredienserne til dejen i røremaskinen og bland det godt. Jeg bruger et tyndt skærebræt som samtidigt har den størrelse jeg gerne vil rulle det ud til
Når pastaen er næsten færdig, tilsætter du fløden til saucen. 20 tigerrejer, rå/ukogte 5 modne tomater, gerne cocktailtomater, skåret i store tern2 skalotteløg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket1 chili, finthakket2 dl hvidvin250 ml hønse- eller fiskebouillon250 ml passatadipomodoro (eller en halv dåse hakkede tomater)125 ml fløde1 håndfuld hakket persille1 håndfuld hakket basilikum (gerne med stilke)ca