Parmesan opskrifter

Parmesan kartofler med basilikum pesto

Parmesan kartofler med basilikum pesto

Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto. Revet parmesan. Når der er 5 minutter tilbage fordeler du parmesanen over kartoflerne og sætter fadet ind i oven igen, til osten er smeltet. 4 spsk Revet parmesan
Garlic Parmesan Potato Wedges

Garlic Parmesan Potato Wedges

1 cup parmesan cheese, grated. 1. Preheat oven to 375ºF/190ºC. 2. Slice potato in half then take the half and quarter it
Pasta parmesan med svampe, squash og kylling

Pasta parmesan med svampe, squash og kylling

D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Vegansk ”Parmesan ost”

Vegansk ”Parmesan ost”

Brug det lige som du vil bruge parmesanost. Kan også bruges af alle andre end veganere. -). ca. 2 - 2½ dl. 2½ dl cashewnødder
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

La Trattoria Del Bosco lagde lokaler til en aften i parmesanostens tegn. For nogle dage siden var jeg til et arrangement på La Trattoria Del Bosco i Gentofte nord for København, hvor Antonio Doni lagde lokaler og restaurantkøkken til en grundig indførelse i parmesanostens verden
Parmesan eller Parmigiano Reggiano?

Parmesan eller Parmigiano Reggiano?

Parmesan eller Parmigiano Reggiano. Ordene bruges ofte i flæng for den samme type revet ost. For italienere – eller i hvert fald nogle italienere – spiller det imidlertid en rolle
Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili. Rør blomkål, forårsløg, groftrevet parmesan, æg, mel, mælk og et pænt drys paprika, chiliflager og salt sammen

Kylling med peberfrugt, parmesan & fuldkornspasta

Jeg møder ofte personer som er usikre på hvad det vil sige at et produkt er med fuldkorn. Fuldkorn er når man i bearbejdningen af kernerne tager alle dele af kornet med i melet
Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert