Parmaskinke og æg opskrifter

Muffins med parmaskinke

Muffins med parmaskinke

De er ligesom bare røget i glemme bogenog det er en skam. Supernemt og superlækkert og lige til at tage med alle steder hen
Spinattærte med Parmaskinke og Gedeost

Spinattærte med Parmaskinke og Gedeost

Smør en tærteform med olie oglæg tærtebunden deri. parmaskinke. Efter jul synes jeg godt, at der må være noget utraditionelt på et julefrokostbord, og denne tærte er lidt sommerlig med sine middelhavsingredienser

SUND TORSDAG: ÆGGEKAGE MED SPRØDT

Når æggekagen er lige ved at være færdig, placere du et par skiver tomat på toppen, og når den er helt færdig, er den klar til servering på et stykke rugbrød, sammen med den sprøde parmaskinke
Inspiration til tapasbordet

Inspiration til tapasbordet

Forskellige oste, pølser, parmaskinke osv. Tilsæt æggemassen på panden og stil panden i. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Æggemuffins (paleo)

Æggemuffins (paleo)

Bacon (eller parmaskinke). Lidt inspiration til en anderledes og rigtig lækker måde at spise æg. Samtidig er det også paleo/stenalderkost, til dem der går op i det
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

være god italiensk salami i tynde skiver, parmaskinke, silkeskåret kogt skinke, godt og mørt oksekød (filet eller mørbrad)
Fuldkornswrap med spejlæg

Fuldkornswrap med spejlæg

Smør med ost, læg et lag parmaskinkeog fordel grøntsagerne i midten af tortillaen. parmaskinke. Top med spejlæg, salt og peber
Blomkålspizza

Blomkålspizza

parmaskinke. Smør bunden med tomatsauce oglæg et godt lag ost og skinke på, samt de soltørrede tomater
Små sunde Pizzaer

Små sunde Pizzaer

Så er jeg Ida startet på Ernæring og Sundheds uddannelsen og de to første uger er gået så godt. Blomkål er fyldt med kostfibre og giver derfor en rigtig god mæthedsfornemmelse, hvilket gør det nemmere at spise mindre
Saltimbocca

Saltimbocca

Læg en skive parmaskinke på hver stykke kød sammen med et par salvieblade. Pisk ægget i en dyb tallerken og hæld panko rasp i en anden dyb tallerken