Indholdet i skålen kommes tilbage i gryden og bringes i kog sammen med tomatpure. Nytårsaften fik min kammerat og jeg mørbrad med pikant ost i og bacon om m/ hasselback kartofler og hjemmelavet paprika sovs
Hæld paprika ved og svits det lidt med. Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve
Paprika. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Læg kyllingen i et ovnfast fad og drys med revet cheddar og røget paprika. varm lidt olie op i en wok eller gryde, og steg spinaten, til den er faldet helt sammen
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Steg løg i en spsk olivenolie i en gryde ved middelhøj varme i et par minutter. 2 tsk paprika, hvidløg og chili-krydderiblanding (du kan også bare blande lidt forskellige i en samlet mængde af 2 tsk). 2 tsk paprika