Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Tilsæt løg, champignon og paprika. mørbradgrydemed kartoffelmos, ris og/eller brød. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle)
tørrede krydderier fra krydderihylden – paprika, oregano eller lignende. Varm lidt olie – og det skal være lidt, eller bliver sovsen for fed – i en gryde
Lidt tørrede krydderurter og/eller krydderier – basilikum, timian, paprika eller lignende. Hak løg og hvidløg fint, og svits dem gennemsigtige i en lille grydemed opvarmet olivenolie
Hæld tomater og pure i gryden sammen med salt og paprika. Rist bacon sprød og læg den i en skål, rist pølserne og læg dem i skålen med bacon, steg mørbradbøfferne og læg dem i skålen
Nemlig kotelet, bacon og pølser. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at jeg ville lave en eller anden paprikagryde, men hvordan sammensætningen skulle være, det kunne jeg ikke helt finde ud af