Derudover skal du bruge karamel (dulce de leche) lavet på kondenseret mælk. Jeg er helt vild med den bløde, søde og cremedepannacottamed små, fine vaniljekorn
Pannacottamed æble og karamel / Islagkage med saltkaramel og brownie / Cheesecake med saltkaramel og mandler / Havregrød med æble, karamel og mandler / Pannacottamed hinbærcoulis og karamel
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Ricotta’ost’. Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Pannacotta er oprindeligt en italiensk dessert og navnet Pannacotta betyder kogt fløde og den blev traditonelt lavet ved at koge fløde op med sukker og en smagsgiver
PannaCottamed kirsebærlækkerierLørdag. Så et par gode lange gåture kan det anbefales at sætte tid af til i weekendprogrammet - til gengæld lover jeg, at forslag til næste uges middagsretter bliver med et minimum af de mindre sunde ting
2) Kog mælk, kanel og stevia op. 3) Riv appelsinskallen fint og rør den i mælken sammen med yoghurten. 6) Ved servering pyntes med appelsinfileter, mandler og evt