Panko rasp opskrifter

Crunchy blomkål

Crunchy blomkål

Det er nemlig blomkål pakket ind i pankorasp, så det bliver nogle crunchy mundefulde, der er gode som tilbehør
Saltimbocca

Saltimbocca

Pisk ægget i en dyb tallerken og hæld pankorasp i en anden dyb tallerken. rasp kan også bruges. Vend polenta i æg og herefter i pankorasp
Fiskefilet

Fiskefilet

Eller du kan købe Panko, som er en japansk rasp – kan fås i assorterede supermarkeder. Du kan panere – vende – fiskefileterme i ganske almindelig rasp, men du kan også hurtigt lave din egen rasp eller blande en rasp
Panko rasp

Panko rasp

Så skulle pankoen gerne være knas tør. Jeg blev ret begejstret, da jeg ofte har haft lyst til at lave noget med det her rasp, men ikke lige har været forbi en specialbutik for at købe det
Chili Cheese Tops - på en ny måde

Chili Cheese Tops - på en ny måde

Pankorasp, evt. hvis det ikke hænger på, kan man starte med hvedemel - æg - panko. Form massen til små boller og vend dem i først æg, så pankorasp
Kyllingeburger

Kyllingeburger

Pankorasp (kan fåes i de fleste asiatiske forretninger). rasp. Pisk ægget i en dyb tallerken og kom rigeligt pankorasp i en anden tallerken
Fiskedunser

Fiskedunser

Raspolie til stegning. Raspolie til stegning. 2 spsk pankorasp. 2 spsk pankorasp.  . 1500 kg fersk torskefilet

Chili Cheese Tops – på en ny måde

Pankorasp, evt. hvis det ikke hænger på, kan man starte med hvedemel – æg – panko. en grov rasp. Form massen til små boller og vend dem i først æg, så pankorasp

Fish ‘n’ chips med sauce tatar

Jeg bruger torskefilet, rejer og af og til blæksprutteringe, som jeg panerer i panko-rasp, for at få så tyk og sprød en panering som muligt

FRITEREDE KOKOSREJER

Opskriften foreskriver panko, som er en japansk type rasp. Rejerne får en lækker sprød skal af henholdvis panko og kokosmel, og tager man  en bid, vil man med det samme smage den søde saft fra rejens indre

Hjemmelavede kyllingenuggets!

Pankorasp. Pisk nogle æg i en anden tallerken og hæld pankorasp i en tredje tallerken. Vend nu dine kyllingestykker først i mel, derpå i æg og til sidst i pankorasp