Jeg har tidligere år lavet fx chokoladekarameller, saltmandler, fransk nougat, flødekarameller med salt, hjemmelavet nutella og fine chokoladepinde til varm chokolade
mandler, hasselnødder og pistacie. For første gang har jeg prøvet at lave denne julekage, Panforte. Så længe holder denne Panforte ikke er jeg ret sikker på
De bedste brunkager / Panforte – italiensk konfektkage / Biscotti med appelsin, mandler og hvid chokolade / Julecookies med appelsin, mandler og mørk chokolade
Rør mandler og hasselnødder i honningmassen sammen med chokolade, sukat og pomerans. 50 små stykker) 150 g mandler150 g hasselnøddekerner250 g honning200 g lys rørsukker200 g hakket mørk chokolade, min 70%75 g sukat75 g pomerans eller honningabrikoserfintrevet skal fra 3-4 økologiske appelsiner200 g glutenfrit mel25 g usødet kakao1 tsk kanel½ tsk stødt nelliker1 tsk stødt kardemommelidt smeltet smør til penslingsigtet flormelis til drysRist mandler og hasselnøddekerner i en forvarmet ovn ved 150 grader til de tager farve, det tager ca