Paneret flæsk opskrifter

Paneret flæsk med persillesovs

Paneret flæsk med persillesovs

Paneretflæsk. Bank flæsket ud på et skærebræt. Vend flæsk i først æg, derefter i rasp/melblandingen. 4 - 6 skiver svinebrystflæsk i skiver. 4 - 6 skiver svinebrystflæsk i skiver
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Persillesovs smager også godt til paneretflæsk. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs. Paneretflæsk
Opskrift på farsbrød med feta i filodej

Opskrift på farsbrød med feta i filodej

500 gram hakket kalv og flæsk. 500 gram hakket kalv og flæsk. Foto. Dorte Bak ©. Hverdagsmad skal være enkelt, appetitligt og sundt, og i dag deler jeg en opskrift med jer på klassisk farsbrød med et moderne og sundere twist
FARSEREDE - PORRER

FARSEREDE - PORRER

400 Hakket kalv og flæsk. 400 Hakket kalv og flæsk. FORORD. Tag en porre, giv den kødfrakke på, og panér - det er så simpelt
Bacon Wrapped Dates

Bacon Wrapped Dates

1 lb eller 10 skiver Bacon (Stribet flæsk). Forvarm ovnen til 425 grader F, hvis du ønsker at bage. Skær bacon i halve og wrap hver dato med et halvt stykke bacon og fastgør med en tandstik, hvis nødvendigt

Nyt hjertebarn

Her er af aftensmaden som var paneretflæsk med kartofler og persillesovs. Siden efteråret har jeg ledt efter et rigtig kamera
Paneret flæsk

Paneret flæsk

Vend flæsken i æg en skive af gangen, hvorefter det vendes i raspen. Steg flæsken i en pande med halv olie og halv smør indtil det er brunt, hvorefter det steges brunt på den anden side
Stegt flæsk med persillerisotto

Stegt flæsk med persillerisotto

Jeg er en sucker for paneretflæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Flæsket kan laves enten paneret eller ikke paneret. Stegt flæsk med persillesauce er en god, gammeldags, dansk ret

Stegt flæsk med persillesovs

Hvis du har købt flæsket i skiver, så skal du bare klippe sværen over et par steder (se øverste billede)
Aftenens tallerken

Aftenens tallerken

I aften fik vi karbonader - altså ikke den rigtige variant fra 'gamle dage' med mosede kartofler i farsen og paneret i rasp

Paneret flæsk

Vi har nemlig valgt paneretflæsk. Så er der dømt valgflæsk. Servér paneretflæsk med broccoli, kartofler og persille sovs

Lækre salater

læs mere Hvilling paneret i urterasp med fyldig bønnesalat. læs mere Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebulgursalat