Når de er gyldne så tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. NoterSelvom det er fiskefiletter jeg steger her, så kan du bruge denne metode til at stege næsten hvad som helst
Læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Fiskefileter med hjemmelavet panering (rasp), det er noget helt andet end de tørre brædder, man køber i Netto, Brugsen eller hvor man nu køber ind, og det er ikke svært at lave
Ligesom så meget andet, der er paneret, er de bedst friske. Som I kan se, ligner det meget traditionel julefrokostmad (frikadeller, fiskefilet, leverpostej og risalamande), så det ville være meget let at smugle disse ting ind på et traditionelt julefrokostbord, uden at nogen ville se skævt til “den mærkelige veganer”
Ligesom så meget andet, der er paneret, er de bedst friske. Som I kan se, ligner det meget traditionel julefrokostmad (frikadeller, fiskefilet, leverpostej og risalamande), så det ville være meget let at smugle disse ting ind på et traditionelt julefrokostbord, uden at nogen ville se skævt til “den mærkelige veganer”