Den salte kapersmayo og den sprøde, syrlige lime-rødkål går godt med den lidt neutrale fisk. Fiskerikajen er berygtede for deres fish’n’chips (som virkelig er anbefalelsesværdige), men deres “fish-taco” er nu heller ikke værst
Den salte kapersmayo og den sprøde, syrlige lime-rødkål går godt med den lidt neutrale fisk. Fiskerikajen er berygtede for deres fish’n’chips (som virkelig er anbefalelsesværdige), men deres “fish-taco” er nu heller ikke værst
Men den egner sig også fortrinligt til paneretfisk. Den hurtigste måde at lave panerede fiskefileter på er at trække en pose panerede rødspættefileter op af supermarkedets frysedisk, og smide dem på en pande med smeltet smør eller margarine, når du kommer hjem
Fisken bliver paneret i rugmel, spidskommen og cayennepeber, som gør at den bliver sprød og krydret. Jeg lavede tortillas med spidskål, avokado, grape og sprød fisk