Panerede kyllingestykker med bløde løg. Hvis du har læst mit blogindlæg fra i fredags (FIND DET HER) så ved du, at jeg er i gang med 21 dage, hvor jeg har ekstra fokus på kost og træning, fordi jeg følger programmet "21 dage til sprød silhuet"
Græsk kødsovs med panerede auberginer. Skære porrer til speltsalat. porrer. porrer. porrer. porrer. Vi holdt mit barnebarns 1 års fødselsdag hos os med nedenstående menu
Vi fik desuden kartofler og bacon porrer samt paneret stegt feta til. Bacon porrer. Porrerne renses og deles først i længden og deles derefter på langs
Jeg havde købt friske rødspætte fileter, som jeg panerede i mel og rasp. Porrerene renses og deles i langestænger der skæres på tvære og lægges i et ildfast fad med lidt vand i bunden og drysset med salt
Serveres lunt med de nystegte, sprøde, panerede brisler 600 g. 600 gram kalvebrisler – lyserøde, friskduftende og lidt blævrende… Lidt rasp til panering 1 æg Peberrod efter lyst 200 gram tørrede bønner fx black eye peas eller hestebønner