Et stykke indrefilet, en aubergine og litt rask fra kjøkkenskuffene var det jeg hadde til rådighet. Jeg var kjempesulten etter en lang og deilig rusle-lørdag i Oslo
Det kan næsten være svært at forstå, hvor let det er at lave tofu selv Teksturen er så meget bedre, og smagen er lige i skabet Herudover er det langt billigere, end at købe det i butikkerne
Som vegetar behøver man ikke undvære danskernes elskede frikadeller, bort set fra de selvfølgelig skal laves uden kød og det kan virke som en kæmpe udfordring i starten
spekeskinke, kjøttboller, marinert auberginer og god ost). Mange forbinder kyllingvinger først og fremst med noe man kjøper ferdig i butikken, innsauset i grillkrydder, servert i en varmepose
En vegetarburger der får dig til at sige Mmmmmmm. Bøffen er lavet at aubergine, som er blevet paneret så den bliver lækker sprød og med en masse fantastiske krydderier, der til sammen med en himmelsk cremet coleslaw
Stekte auberginer. Til denne retten passer det perfekt med noen skiver pannestekte auberginer. Årets ferske lam er på god vei inn i butikkene, og det baner vei for deilige høstretter
Læg de stegte auberginer ovenpå tomaterne. Jeg bruger i øjeblikket meget tid på Københavns Hovedbibliotek, da det er der, jeg kan få ro i mit hoved til at skrive jobansøgninger
Måske ikke en kæmpe nyskabende opskrift, da jeg har lavet panerede aubergine skiver før, men det er en lidt anden version, og de blev gode, så de skal da med
Kylling med ratatouille50 g smør6 ss olivenolje2 løk delt i fire3 squash, i terninger2 auberginer, i terninger3 røde eller gule parikaer, delt i to, uten frø, i tykke skiver4 tomater flådd, delt i fire, uten frø1 kylling i biter2 fedd hvitløkSalt og pepperVarm halvparten av smøret og halvparten av oljen i en kjele. 2 auberginer
Dette er bestemt ikke nogen fedtfattig opskrift – eller det afhænger jo selvfølgelig af mængden af olie som man steger auberginen i, men jeg erfarede at man blev nødt til at bruge en del for at raspen blev sprød og lækker på den rigtige måde