Pandekager rismel opskrifter

Glutenfri pandekager (uden mælk & æg)

Glutenfri pandekager (uden mælk & æg)

Lad dejen hvile en halv times tid inden brug, dette er vigtigt for at pandekagerne kan hænge sammen. Steg pandekagerne på en slip-let pande med en smule olie
Brød på pande - Naan og pandebrød

Brød på pande - Naan og pandebrød

Blinis er små pandekager, som jo egentlig kunne laves tykkere og bruges som små pandebrød. Ekstra rismel til udrulning
Veganske bananpandekager

Veganske bananpandekager

benyt glutenfri havregryn og erstat hvede- eller speltmel med boghvedemel, hirsemel, rismel eller kokosfibermel
Hurtige pandebrød

Hurtige pandebrød

Steges på pande i kokosolie som små tykke pandekager. 1 dl rismel (jeg bruger fuldkornsrismel). 1 dl rismel
Squash/Gulerod-pandekager

Squash/Gulerod-pandekager

Jeg har længe haft øje på diverse udgaver af squashpandekager, som huserer især min instagram lige for tiden
Bananpandekager

Bananpandekager

Pisk rismel og salt i og lad dejen hviler i ca. Lav alle pandekagerne færdige og drys kokosmel-sesammix over
Banan- og chokolademoussetærte

Banan- og chokolademoussetærte

Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs
Kokospandekager med sesamnudler

Kokospandekager med sesamnudler

Bag pandekagerne på en forholdsvis lille pande, hvis du kan vælge – de er nemlig ret gode til at gå i stykker i vende-processen, da rismelet (tror jeg det må være) ikke har helt den samme sammenklistringsevne, som almindeligt hvedemel

Quinoablinis aka glutenfri bruschetta

Bag små pandekager på panden – de skal have ca. 1 dl boghvede- eller rismel. Jeg kunne ikke finde bedre overskrift til denne for nyligt opfundne “Quinoablinis meets bruschetta“-ret
Weekendmorgenmad – klatkager

Weekendmorgenmad – klatkager

Jeg er også ved at være lidt træt af pandekager, så er klatkager et meget godt alternativ. - 2 spsk rismel. 2 spsk rismel