Sojadrikken “skiller” derved og bliver kærnemælksagtig og syrlig i det, hvilket giver pandekagerne en ekstra dejlig svampet konsistens og bestemt også har en positiv indflydelse på smagen af dem
- Hemmeligheden bag lækre og luftige pandekager er kærnemælk. Pisk æg og kærnemælk sammen i en skål. Opskriften er meget simpel og ja, en almindelig pande kan sagtens bruges
Næste gang jeg skal lave tynde pandekager, holder jeg mig til den her opskrift som jeg ved virker. Og da jeg netop har opdaget det lave kalorieindhold i kærnemælk, så skulle det selvfølgelig være kærnemælkspandekager
(Olie hvis det skal være den “rigtige” opskrift, stegemagarine hvis det ikke skal være så fedt). I dag lavede jeg Amerikanske Pandekager til morgenmad –
Da brugte jeg den opskrift, der stod på emballagen til panden, som er en opskrift med kærnemælk. Tilfør æg, kærnemælk og smør til melblandingen og bland det hele
Steg dine blinis på panden (ligesom når man laver amerikanske pandekager). Her er en opskrift på nogle mega friske og fantastiske blinis med creme fraiche, stenbiderrogn og rødløg
½ dl kærnemælk. Vil du gerne holde lidt igen med dine kalorier, kan du vælge at lave pandekager af mindre dej - men du bør dog spise alt fyldet, så du stadig bliver behageligt mæt