den er tyk og luftig, har bananens saftighed uden at være smattet, dens sødme uden at være forsød ,og så er den sågar også mættende og så godt som sund
S. å. b. l. e. v. d. t. i. g. n. w. k. F. r. a. m. u. A. h. s. y. ,. o. Æ. D. æ. ø. f. -. j. I. p. J. C. L. 5. c. M. O. ). P. (. 6. 2. 4. 0. 1. B. R. E. Ø. d l
S. å. b. l. e. v. d. t. s. u. j. a. n. r. ,. o. g. D. m. k. i. y. h. æ. p. J. M. V. C. -. f. 3. O. ø. E. (. ). ". N. ö. '. P. &. I. 5. 2. 1. 9. 0. F. K. c. R. L. /
Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekagermed chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
Her til morgen, lavede jeg de lækreste pandekager. Jeg spiste dem med lidt økologisk chokolade med hasselnødder på, som smeltede, og så var det helt som den bedste slags nutella
Nogle var med nektarin, nogle med kiwi og andre medbanan, blåbær, solbær, granatæble og æble. Det hele blandes egentlig bare sammen, og fordeles derefter på panden som man jo gør medpandekager
laves ved at presse al vandet ud af grynene og komme dem over i en skål sammen med en most banan. Jeg skal igen skrive hele dagen og medpandekager som benzin, er jeg sikker på, at jeg kan køre langt