Pakistanske ris opskrifter

Chana masala

Chana masala

Den stammer fra det indiske subkontinent og ses især i det indiske og pakistanske køkken. med lidt friskhakket grønt – koriander, persille eller lignende

Pakistansk kylling med skønne krydderier

Server med ris, groft brød eller nan – og nå ja, raita. Instaphoto. Opskriften på denne ret har jeg nuppet fra Alt for damerne, der generelt har rigtig mange gode opskrifter, som er nemme at gå til, og som alle sammen ser meget indbydende ud
Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder. )Til denne ret man enten stege kylling i ovnen og anrette den ovenpå risene som vist på billedet, eller også kan man koge en kyllin, pille den, og anrette den ovenpå risene med nødderne ovenpå
Spicy og hot indisk kyllingegryde

Spicy og hot indisk kyllingegryde

Jeg har hørt, at man kan købe Everest Spices i indisk/pakistanske forretninger i Danmark. Rist imens en håndfuld peanuts på en tør pande, og hak en håndfuld koriander
Libanesiske Kabse-ris

Libanesiske Kabse-ris

Til denne ret man enten stege kylling i ovnen og anrette den ovenpå risene som vist på billedet, eller også kan man koge en kyllin, pille den, og anrette den ovenpå risene med nødderne ovenpå
[Recipe] Vegetable manchurian (dumplings)

[Recipe] Vegetable manchurian (dumplings)

kinesisk salt (ajinamoto, kan købes i diverse indiske/pakistanske grøntsagshandlere). Bland grøntsagerne i en skål med lidt majsmel og ris, og alle de andre krydderier, og lav små kugler på størrelse med en bordtennisbold
Oksekød med kikærter

Oksekød med kikærter

Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med
Butter chicken

Butter chicken

Kan også købes i Bazar Vest, Aarhus V i den Pakistanske / Indiske butik. Tilsæt frisk hakket koriander og fløde
Spinat!

Spinat!

Det er den libanesiske udgave af den pakistanske/indiske Palak, dog knap så krydret. Serveres med løse ris og et sqeeze citron