(Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehornogpizzasnegle. Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om
Dejen rulles ud og formes enten til pølsehorn eller laves til pizzasnegle. Det er heldigvis forholdsvis simpel og ud fra samme grunddej, hvorfor man hurtigt kan lave begge dele samtidigt
Pølsehorn. Derudover er de nemme at lave, ogdejen er til at arbejde med. I mit sidste indlæg lovede jeg jer jo lidt inspiration til gode og hyggelige madprojekter, som I kan lave med børnene her i vinterferien
pizzasnegle, pølsehornog div. Selvom jeg har valgt nogle få film ud at kommentere på her, har vi naturligvis set lidt flere, og heldigvis er der ogsånogledejligt finurlige film imellem igen i år, der får en til at tænke og tolke
Du kan bruge dejen til pølsehornogså, fold da dejen om en kyllinge/kalkunpølse evt. Ja, nu er opskriften på hhv tomatpesto og ramsløgspesto kommet ind, så dejen skal i da også have
mini-pølsehorn. Dej. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. på maskine - lad dejen i 20 - 30 min. Fyld til 100 stk pizzasnegle. 600 g grøn pikantDejen udrulles - af to gang . -) det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce og til sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C. 40 wienerpølser skåret i tre stykkerDejen udrulles - af to - tre gang Skær trekanter på ca
Pizzasnegleogpølsehorn behøver bestemt ikke at være usunde. - Dejen sættes til hævning til dobbelt størrelse og æltes herefter og rulles ud til en stor tynd flade
Pølsehorn fra Grøn, Sund & Lækker ♡. Pizzasnegle fra Mia Sommers madblog ♡. Det var virkelig dejligt at kunne gufle løs af alt det friske og sprøde, sammen med de fedtfattige men super lækre dips