Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Efter hævningen rulles dejen ud på et meldækket bord med en kagerulle. Tilsæt melet og ælt dejen. Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken
Nu tilsættes hvedemel inde din dej er æltet godt sammen til en ensartet masse. Creme fraice, revet squash og gulerod, salt, rug- og grahamsmel tilsættes
Læg en pølse på hver stykke dej og rul sammen. De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild medpølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
Brug da den Røde Tangpesto som "Ketcup", så du stadig ruller dejen ud, smører den med pesto, og herfra triller dem til små pølsehorn - gerne med en nøglehulsmærket pølse (eks
Fortsæt med den anden portion dej. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen sammen. Pisk ægget sammen og tilsæt det sammen med salt, olie og grahamsmel
Husk dog, at pølserne også skal være fedtfattige - ellers giver den fedtfattige dej jo ingen mening. Fedtfattige pølsehorn bagt med graham- og hvedemel, havregryn og en smule rapsolie
Dej. Pensel pølsehornenemed sennep. Rør sennep med vand så det bliver flydende. Rør grahamsmel og salt i. De her engelske pølsehorn er virkelig gode og et godt alternativ til almindelige pølsehorn
Dejen er en basis-dej, som også kan bruges til pizzasnegle, pirogger, osv. En anden form for pølsehorn, som fungerer super godt i madpakken, og smager skønt med en klat ketchup