1. 1. 1. I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Ca 10-12 minutter. Til 12 små pølsehorn. 1 pk cocktailpølser. 1 pk pølsehornsdej fra Netto. evt 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Hvor fine har pølsehorn lov at være. I kurven kommer der helt sikkert nogle af disse lækre pølsehorn. For at det ikke altid skal være de samme pølsehorn man spiser, tilsætter jeg ofte lidt smagsvarianter
Små pølsehorn – perfekt til madpakken. Kom en pølse på hver trekant og rul til pølsehorn. 1 dl mælk + 3 dl vand – opvarmes til lillefingervarm. 1,5 tsk salt. 1 æg. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). 1 sammenpisket æg til penlsing. 1. Dejen hæver i 1 – 11/2 time. Bages i 10-12 minutter Små pølsehorn – perfekt til madpakken. 1 dl mælk + 3 dl vand – opvarmes til lillefingervarm. 1,5 tsk salt. 1 æg. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). 1 sammenpisket æg til penlsing
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
½ kg. Jeg havde god tid i lørdags og gav mig derfor i kast med at bage lidt pølsehorn og pizzasnegle, som han indimellem kan få med som afveksling eller supplement til rugbrødet
Disse pølsehorn er de perfekte hapsere på sådan en sommerlandsdag. Det er stadig bare pølsehorn, hvor hoveddelen består af lyst hvedemel og en pølse, men det lille “tuch” af en ekstra smag, gør dem lige lidt bedre og meget sjovere
Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Pølsehorn. Jeg elsker pølsehorn. 1,5 dl sesamfrø. 1,5 dl hørfrø. 1 æggehvide. 1 tsk. Tænd ovnen på 180 graders varmluft. Hvis dejen er meget tør, tilsæt da 1 dl vand. Form nu 10 boller og tryk dem flade - læg pølsen på og form dejen rundt om, så de får den rigtige pølsehorns form. ♥Maria Charlotte 1,5 dl sesamfrø. 1,5 dl hørfrø. 1 æggehvide. 1 tsk bagepulver