Fyldet i denne bagte grød kan du skifte ud alt efter, hvad du har i dit køleskab og køkkenskabe, eksempelvis erstatte nogle af mandlerne med hasselnødder, tilføje lidt rosiner eller bruge pære i stedet for æbler
Eksempelvis ville squash også kunne tilsættes eller pære i stedet for æble. I denne grød er der både frugt og grønt, og det kan du varierer alt efter, hvad du er til
sprøde, saftige pærer, lakridssukker og knasende, ristede hasselnødder. En helt traditionel skål risengrød med kanel, sukker og en smørklat er slet ikke dårligt, men hvis du har mod på at udfordre den klassiske opskrift, så ville jeg helt sikkert læse med her
Pære/Banan. I starten hældte jeg da også lidt ekstra vand i mosen, så frugten ikke var for kraftig i smagen, men spiste glædeligt af frugtmosen sammen med sin grød
Grøden serveres og toppes med pære, banan og mandler. Mange tænker ikke ligefrem at havregrød, er det bedste i verdenen, men faktisk findes der rigtig mange lækre måder at lave det på
(Det skal siges, at noget frisk æble eller pære i skiver, smager super godt til. Det er mest smoothies og grød som jeg laver nye variationer af, og idag stod morgenmaden altså på grød
Toppingen er her Cheasy Skyr med pære/vanille. Grunden til, at jeg påstår den kan spises som morgenmad er, at bunden er lavet på havregrød (gode kulhydrater) og toppingen bidrager med sunde fedtsyrer og proteiner)
æble, pære, banan, svesker, abrikos, mango, nektariner, blommer, blåbær, jordbær, melon. Æblegrød. Både Silas og Valde været MEGET gode til at spise fra dag ét, de har fået serveret grød
Næste gang vil jeg prøve at mose en banan med i grøden og toppe den med kokos, pære og mandler. I blogverdenen har overnight oats, også kaldet ‘køleskasbgrød’, været meget populær, og selvfølgelig skulle jeg også prøve mig ud i sådan en nem og lækker sag