Sammen med Lidl ønsker jeg jer allesammen en skøn påske – og jeg håber på én eller anden måde, at denne opskrift og den anden påskekageopskrift, som jeg har udviklet, får jer ind i køkkenerne og bage sammen med jeres unger eller andre, som I holder af
Påskekagen i år indeholdte citronkage med hvidchokolade creme. Opskriften til 2 kager kommer her. Jeg havde valgt citronkage fordi vi skulle have den efter Påskefrokosten, så det skulle være noget der ikke var for sød eller tung
Med knap 3 uger til påske, er jeg begyndt at tænke på om der skal bages en påskekage i år. Påskekagen fra 2011, den første jeg lavede. Påskekagen fra 2012 – en citronkage med hvidchokoladecreme
Der blev også lavet en påskekage i år – men modsat de forrige år, er den ikke lavet af mig. Den er lavet med hjælp fra mig, men ellers er det pigernes værk
Påskekagen anno 2017 er en kage med hasselnød og chokolade bunde med hindbær/lime mousse, og overtrukket med en hvidchokolade glaze og pyntet med marcipan
Påsken er lige om hjørnet, og jeg tænkte, at sådan en forholdsvis nem opskrift på nogle lækre påskekager, med Callebaut® GOLD i både dejen og på toppen i form af påskeæg, lige var sagen
En smuk “lille” påskebombe. Ingen påskeferie uden kagebagning. Sådan en regel burde da eksistere – Altså den eksisterer i bedste forstand herhjemme, men jeg tænker det er et potentielt kommende lovforslag
Den klassiske opskrift på en Colomba kræver sin tålmodighed at lave. Colomba er en italiensk påskekage, der i sin stil om de traditionelle italienske julekager panettone og pandora
Stjernerne er lavet ud af en rest lys modellerings-chokolade, vi havde tilovers fra påskekagen. Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokolade cupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Påskekage. Jeg øver mig i snart at skulle på barsel, og jeg forhåbentlig får en masse tid i køkkenet i hvert fald de først to måneder inden lillepigen kommer ud