Sammen med Lidl ønsker jeg jer allesammen en skøn påske – og jeg håber på én eller anden måde, at denne opskrift og den anden påskekageopskrift, som jeg har udviklet, får jer ind i køkkenerne og bage sammen med jeres unger eller andre, som I holder af
Jeg blev derfor enig med mig selv om at gå hele vejen, det skulle være en rigtig påskekage. Det er i bund og grund en massiv chokoladekage med chokoladeflødeskum, som er god hele året rundt, med eller uden æg på toppen
Med knap 3 uger til påske, er jeg begyndt at tænke på om der skal bages en påskekage i år. Påskekagen fra 2011, den første jeg lavede. Påskekagen fra 2012 – en citronkage med hvidchokoladecreme
Den er lavet med hjælp fra mig, men ellers er det pigernes værk. Der blev også lavet en påskekage i år – men modsat de forrige år, er den ikke lavet af mig
Påsken er lige om hjørnet, og jeg tænkte, at sådan en forholdsvis nem opskrift på nogle lækre påskekager, med Callebaut® GOLD i både dejen og på toppen i form af påskeæg, lige var sagen
Så kom ud og igang i køkkenet – Det er jo en super hyggelig aktivitet med børn eller ej og bedst af alt, så får man i sidste ende den lækreste kage til at smovse hele påsken
Den moderne udgave og tradition med en italienske påskekage stammer efter sigende fra en kreativ reklamemand hos italienske Motta, der specielt er kendt for sin panettone til jul
Derfor bliver min påskekage en af de her. Stenbidderrogn, som det er højsæson for, og som sammen med blomkålspuré og friske grøntsager og krydderurter er en superfrisk og let forret
Påskekage. Resultatet blev denne dessert – citronfromage med lakridspopcorn. Pisk æg og sukker til en lys og luftig masse med en elpisker i nogle minutter
Denne fragilitet’ med rabarberskum blev påskekagen i år ♥. Jeg elsker duften af rabarber og smagen af årets første er noget ganske særligt som jeg forbinder med min barndom