Påske lammekølle opskrifter

Lammekølle med citron, hvidløg, rosmarin og lidt mere

Lammekølle med citron, hvidløg, rosmarin og lidt mere

Påskelam. ‘Se Påsken fra et lams synspunkt du-ah-uh…’ en Shubidua Revival Klon…. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Påsken er over os og det betyder at der skal lammekølle på menuen. Vi holder alle fire påskeferie , hvor vi har tid i kalenderen til at være sammen med gode venner og familie
Hvordan man steger en stor lammekølle

Hvordan man steger en stor lammekølle

Påskeliljetid og lammekølletid. Det er snart påske. Rids lammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)
Bedste opskrift på påske lam

Bedste opskrift på påske lam

Lav små snit i lammekøllens overflade. Jeg elsker påsken, det er så hyggeligt med den gode mad og familien
Focaccia – også til sandwich

Focaccia – også til sandwich

Her er en sandwich med focaccia, salat, lammekølle (der er jo ikke længe til påske) og lidt syltede peberfrugter og chili
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Anyway, det er påske
Påske-lam og Champagne-brus!

Påske-lam og Champagne-brus!

Vi plejer at få lammekølle, men i år prøvede vi noget nyt, nemlig to lammeculotter. Traditionen tro får vi altid lam i påsken

Skal du ha’ lam til påske?

Påsken er lammetid og køber man en god dansk lammekølle hos sin slagter, kan man godt glemme al snak om ”smagen af uld” – det er superlækkert kød

Påskelam

Lammekølle, persille, hvidløg og Smør. Idag starter påsken officelt. God påske, vender snart tilbage med mere