Isidste uge, da mine forældre var på besøg, lavede vi denne lækre marrokanske tagine med oksekød og masser af marrokanske krydderieri vores nye stegeso
Det er én af de slags retter, hvor man ikke helt kan sætte fingerenpå, hvad det lige er, som får det til at fungere så godt – men fungerer, det gør det sgu’
Nogle gange steger jeg den på panden og andre gange kommer jeg den iovneni panden eller som påbilledet her imintagine eller – hvisvi er mange – i bradepanden der passer tilovnen, så bliver der en ordentlig skudefuld
Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det imindrefirkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidtolivenolie
Varm olieni en pande, der kan tåle at gå iovnen, og hæld æggemassen på. Men efter et opslag iminItaliensk-Dansk ordbog må jeg erkende, at frittatafaktisk betyder både æggekage og omelet påitaliensk
Hvis du ikkegrillerauberginerneiovnen, kan du lægge dem på et gasblus,. Når auberginernegrilleslidt hårdt under grillen eller på et gasblus, får de en dejlig ”røget” smag