I. d. a. g. h. n. l. e. r. t. o. m. s. k. /. p. i. v. f. A. D. H. E. b. j. å. J. 3. ø. ,. æ. u. B. 1. 2. V. N. y. M. ". (. ). O. L. c. S. P. w. G. -. F. 0. T. x. %. K. R. U. #. z. *
J. A. -. d. u. k. a. n. s. g. t. e. b. i. m. l. r. o. D. f. ,. v. h. H. p. P. /. S. y. å. ø. G. O. E. R. Å. T. I. L. K. M. N. æ. (. ). c. j. 3. C. W. 0. F. #. 1. ". 2. 8. %. 5. 7. 6. U. =. 4. w. Y. B. x. q. V. 9. s g
Stenalderkosten – eller palæo om man vil – er på alles læber for tiden. Når man snakker om palæo skal man jo helst vise sig selv lidt letpåklædt for at blive hørt
H. a. r. d. u. b. ø. n. o. g. l. e. v. s. å. i. t. h. j. P. m. k. y. I. ,. p. -. f. D. æ. /. M. S. B. c. E. A. (. 2. 3. ). T. K. z. O. V. F. R. L. x. 0. 1. w. "
Der er et paradigmeskift i gang for tiden, for to fløje kæmper om hvilken hest der er mest ‘naturlig’ at satse på, hvis verdens sundheds- og klimaproblemer skal løses
F. o. t. e. r. l. å. n. h. s. p. /. f. d. b. a. c. m. 2. 0. 1. q. u. i. -. k. w. ,. v. g. Q. æ. O. j. ø. S. P. J. N. D. A. (. ). 8. %. y. E. M. G. I. 5. 3. H. U. K. B. z. x. R. W. L. C. n l
E. f. t. e. r. j. g. h. a. v. d. s. k. i. n. l. æ. o. m. ,. b. y. D. p. -. c. å. K. 2. u. J. (. ). S. ø. M. /. w. H. O. F. x. 3. +. A. L. T. I. . G. R. P. ". 1. 0
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Stenalderkost, eller palæo, indbefatter ikke kornprodukter, men selvom boghvedemel ikke er en kornsort (det er en urt), så accepteres denne ikke i stenalderkosten
Det smager virkelig godt og er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje
Husk at selv om den smager godt så skal man jo ikke spise hele kagen på en gang… der er jo trods alt en del tørret frugt i den … 200 g friske, udstenede dadler