På stegt lammekølle med krydderurter opskrifter

Langtidsstegt lammekølle i øl & urter

Langtidsstegt lammekølle i øl & urter

Det eneste man skal passe er at der er tale en en masse små muskler så hvis man hiver og slider for meget i den risikerer man den falder fra hinanden, men ellers er det nemt nok
Der går ikke røg af et lam, hvis der ikke er grill

Der går ikke røg af et lam, hvis der ikke er grill

Jeg husker halvrå portionsørreder med slatten dild i midten, klodsede salater med majs og kinakål og humpler af råt blomkål, bøffer, der var stegtudenpå og rå indeni – det hele skyllet ned med lunken hvidvin eller kold rødvin

Lammekølle med nyt tilbehør

Påskenslammekølle blev stegt samme måde som sidste år. God påskesøndag. Grøntsager og krydderurter fra omkring Middelhavet klæder lam så godt – og var man nu grillkonge, ville det ikke være så skidt at grille køllen – lam smager godt, når det har fået lidt ‘striber’