R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
Brun svinekæberne på begge sider. Sæt stegesoen i blød mindst et kvarter. Jeg synes også der var overraskende meget arbejde i at pudse svinekæberne, de er små og glatte stykker kød og havde alle en stor sene på bagsiden
Fjern hinden på bagsiden af ribbenene og rens dem for benstumper og blod. Halver dem så de passer ned i stegesoen, der har stået i vand en halv times tid