Kagen er dejlig snadret (på den gode måde) og samtidig super nem at lave. Kanelsnegle smager altid dejligt, men jeg ville prøve med en anden slags fyld end den velkendte
E. g. e. n. t. l. i. v. a. r. d. s. m. b. o. c. k. M. y. j. ,. u. f. å. D. h. p. H. æ. I. B. 4. 2. 0. 1. J. ø. G. –. (. ). 5. 7. -. 3. F. T. Æ. L. R. x. S. P
En lidt anderledes version af pizzasneglen. Snegle med Rucola og Feta, 12 stk. 30 x 40 cm og smør basilikum på. Rul dejen sammen til en roulade på den lange led og skær i 12 skiver. Læg skiverne på bagepapir på en bageplade og lad dem hæve lunt og tildækket 30 min. Bag sneglene 15-20 min ved 200 grader. 40 cm og smør basilikum på
Det er lidt som om, at de her kanelsnegle ikke helt kommer til deres ret på mine billeder. Du kigger på din tomme tallerken og overvejer, om du skal invitere endnu en kanelsnegl over