småkartofler. Fremgangsmåde. Ovnstegt kylling med skind er rigtig lækkert, og det er ok at spise engang imellem i stedet for det sædvanlige kyllingebryst
Farsbrød er en gammel kending her på bloggen, se f. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandlerMen det skal nu ikke forhindre mig at kommemed nye variationer
Alle ingredienserne kommes i en stegegryde eller på en stor pande. Kartofler skæres i tern af passende størrelse, jeg vil gerne hav den lidt små, men det er igen smag og behag
Bland kernerne med lidt olivenolie og soya og læg dempå et stykke bagepapir. Lad simre endnu et par minutter og server med frisk hakket koriander og de ovnstegte kerner
Fordel gulerødder og forårsløg i to små bunker på to stykker bagepapir. Hvis fisken er stor og flad kan du skære et snit på tværs og folde den påmidten
Farsbrødet egner sig fint til pålægpå rugbrød og de ovnstegte grønsager smager pragtfuldt som pynt. De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse sompommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøresmed lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidigmed farsbrødet