Jeg elsker salatermed appelsin i. Du kan bruge både friske og frosne grønnebønner. Salaten er også supergod dagen efter, når bønnerne rigtig har suget dressingen til sig
Øv bøv, men så var det da godt at fryseren bød på en halv pose frosne grønnebønner. Ja, det er ikke altid at alting flasker sig som man forventer og mit køleskab bød på et muggent romanescokål
Kom dem på en (meget) varm pande uden olie og steg i et par minutter. Jeg synes, salater er lækre, dog er jeg ikke den store tilhænger af salater, der mest kun består af ice-berg, tomat og agurk
Imens svitses de grønnebønnerpå en pande til de er helt tøet op, men stadig har bid. Det gik op for mig i sidste uge at jeg slet ikke har delt min yndlings pesto her på bloggen
På en tør pande ristes en stor håndfuld nødder og kerner med urtesalt og lidt tørret chillipulver. De skal ikke have mere end et par minutter på en varm pande
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudler mededamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Her medbønner, avocado, pesto og ost. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet