på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Tilsæt det fintrevne græskar, smør og mandelmel og rør godt rundt. Jeg har haft aftenarbejde og hold alle aftener i denne uge og det har selvfølgelig medført, at jeg ikke har været hjemme til aftensmaden
Dagen efter var det eneste jeg kunne tænke på en gedigen omgang kartoffelsalat af den klassiske udgave, som må betegnes som et utroligt nemt, simpelt og klassisk tilbehør til grillmaden
Sidstnævnte var jeg altså ret spændt på, men jeg synes, at videoen blev rigtig fin. Til gengæld er det også et must for mig i den lune version som en del af julefrokost eller påskefrokostbordet, hvor vi topper med stegte champignon og bacon
På en tør pande ristes en stor håndfuld nødder og kerner med urtesalt og lidt tørret chillipulver. De skal vendes med en håndfuld rigtiggod fetaost og friske tomater skåret i tern
Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet med sund og nem aftensmad
Lige op til efterårsferien deltog vi i arrangementet YD og NYD – lav rigtig mad med Thomas Rode, som i sin enkelthed går ud på at man først skal yde (lave mad) og herefter nyde (spise mad), med den tidligere Michelin kok Thomas Rode
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Der er nemlig rigtig meget forskel på karry. En god, hjemmelavet karry kan laves på følgende måde. Rist alle ingredienser samtidig på en tør pande ved middelvarme indtil de begynder at dufte
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtiggodt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til