Men I skal ikke snydes for opskriften på de lækre raviolier. Skummen sad dog ikke lige i skabet så den opskrift skal finpudses lidt inden den skal deles her på bloggen
Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud påravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Jeg elsker pasta i alle afskygninger og på et eller andet tidspunkt skal vi have en pastamaskine. Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast med og så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
2. 0. s. t. k. =. o. r. e. p. i. n. 3. æ. g. 1. /. a. l. d. u. m. h. v. R. c. C. Æ. ,. ø. T. D. 5. M. å. -. I. f. y. j. B. L. b. J. E. O. S. H. w. K. P. A. N. a g
denne opskrift er nok ikke lige én du skal give dig i kast med på en almindelig hverdagsaften. Jeg har her begivet mig ud i at lave ravioli helt fra bunden, men helt ærlig
Trods eksamenslæsning (jeg skal meget passende op i fransk) fandt vi tid til et smut til Cannes og et besøg på Marché Forville, der simpelthen bugner med de allerflotteste og mest velduftende frugter, grøntsager, tapenader, oste, pølser og hvad hjertet (og maven) ellers begærer
Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Det var en lækker aftensmad på ugens sidste hverdags aften. Fredagens aftensmad blev denne "åbne" ravioli med lækre portobello svampe, østershatte og sprød chorizo