Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tog noget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Rødbede er blandt andet rig på kalium, som har betydning for overførelse af nerveimpulser til muskler og menes, at modvirke den blodtryksforøgende virkning som natrium kan give
Arrangér salaten på et fad med de marinerede rødbeder på toppen. rødbedesalat fra Estland . Skær osten i små strimler og drys dem på sammen med klippet dild
Skræl og skær rødbederne og peberroden i helt tynde skiver på en mandolin eller med en tyndskræller. Kom hyldebærsaften i en kasserolle sammen med sukkeret og kog det ind, til det tykner og får sirupskonsistens
Klik for at sende som e-mail til en venDel på FacebookKlik for at dele på LinkedInClick to share on Google+Klik for at dele på Twitter Denne her rødbedesalat gør det fint ud for en hel frokost