Heller ikke, hvis det bliver serveret på en hverdag eller to …. Lidt god olivenolie. Opskriften her er kun på én svineskank, men lav da endelig to, nu du er i gang …
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
olie. Krydr kæberne med salt og peber og brun dem i olie i en stor gryde. 2 spsk olie. Svinekæber er noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Så midt i alt kaos med Louis som rendte rundt i Fakta og hev alt ned hylderne stod jeg samtid med hovedet ned i mobilen for at google en opskrift på hjemmelavet øllebrød
Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og vend dem i olivenolie og strø lidt salt på dem. Desuden bliver man stopmæt, på den gode måde, og så får man også lidt af den sunde fisk, som vi jo allesammen burde spise mere af
Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter øl og fond hældes på til kæberne er dækket. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde