Fortsæt med at lave alle forårsrullernepå sammen måde. De skal varmes på panden i lidt fedtstof (gerne i smør) umiddelbart inden serveringen (billedet ovenfor)-så bliver de sprøde
Denne lækre tærte så jeg inde på den side der hedder saeson-web. Til bunden brugte jeg en pakke maizena fuldkornstærtedej, Men du kan gøre som du vil, hvis du har en god opskrift på en fuldkornsbund så brug den
Denne er opskrift er fundet på Furca. Hæld tomatsaucen ud over rullerne og lav derefter en hvid sauce. Form farsen til små pølser i samme bredde som lasagnepladerne og en diameter på ca
Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
Dejen ligger allerede på noget bagepapir, men det bliver jo for småt, når man ruller dejen større - derfor skal dejen over på et nyt større stykke bagepapir
Læg det på et bræt og fyld med laks, grøntsager og koriander i en stribe på midten. Rispapirruller er en rigtig god måde at få spist det, du har til overs
Bruger du lasagneplader i stedet for cannelloni, så kan det være en god idé at halvere dem på den korte led, da de ellers enten er svære at styre, eller du får for tykt et pastalag, som så bliver sejt og hårdt, når de bages
Denne ret er en ny måde at servere oksekød og pasta sammen på – en variant til den sædvanlige kødsovs eller lasagne, og samtidig en variant der heller ikke er synderligt arbejdskrævende eller omstændig