På oksebryst opskrifter

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

Se Danmarks vildeste opskrifter mørbradgryde her. Sprængt oksebryst. Den var lavet hakket oksekød. Min opskrift skipperlabskovs er måske ikke helt traditionel, for mange bruner kødet til at starte med
Rullesteg på grill

Rullesteg på grill

Stod med dette stykke oksebryst og syntes der skulle prøves noget andet end braisering af dette stykke kød der er fuld af smag men også nemt bliver sejt hvis det ikke tilberedes korrekt
Ægte russisk borsjtj

Ægte russisk borsjtj

Det mest reele kød skæres i små terninger og varmes suppen sammen med de kogte grønsager. ½ kg oksebryst
Oksebryst i mørk øl

Oksebryst i mørk øl

Ungkvæget her har gået marken bag søen, så det ved vi er af god kvalitet.  Et oksebryst er måske noget af det, man ikke rigtig regner for så meget
Kogt oksebryst

Kogt oksebryst

Skyl oksebrystet og kom det i en gryde. Skræl gulerødder, persillerødder, løg og porre, skær det i grove stykker og kom det i gryden til oksebrystet
Tri Tip af Amerikansk Angus (Cuvette)

Tri Tip af Amerikansk Angus (Cuvette)

Brunede den en pande, først med fedtet ned i olie. Normalt vil jeg aldrig selv købe cuvette til steg, jeg bruger dem som oksebryst til langtids brasering
Kødpie eller hvordan man udnytter en rest steg og sovs

Kødpie eller hvordan man udnytter en rest steg og sovs

Igår fik vi oksebryst stegt i gryde. Derfor fik vi i dag kødpie, denne gang bestående af250 g champignon i skiver2 rødløg i ternfrosne ærteren rest steg skåret i ternlidt sovs½ dåse flåede tomaterlidt creme fraiche2 plader butterdejkrydderierChampignon svitses ved hård varme panden og lægges derefter i bunden af et ildfast fad
Dagens ret gullashsuppe

Dagens ret gullashsuppe

I går fik jeg kogt noget økologisk oksebryst af Mariannes kød. Oksebrystet blev brunet sammen med persillerod, pastinak, selleri, gulerod, fennikel, løg og hvidløg og så tilsat ca 4 l vand og så småsimret hele dagen til en lækker suppe. Nu har jeg fundet nogle gryder Greenpan, der kan tåle meget højere grader og har fået investeret i en 2 l gryde og en mindre pande 24 cm, i serien Vienne

Copenhagen dining week

Denne uge - i går var vi hoppet med bølgen - Copenhagen Dining Week. langtidsstegt oksebryst med grov kartoffelmos og sennepssauce og urter som tilbehør
Restaurant Nummer 2

Restaurant Nummer 2

Desværre var jeg faktisk mæt nuværende tidspunkt, så jeg kunne næsten ikke spise noget af denne ret eller rigtig nyde den