Se Danmarks vildeste opskrifter på mørbradgryde her. Sprængt oksebryst. Den var lavet på hakket oksekød. Min opskrift på skipperlabskovs er måske ikke helt traditionel, for mange bruner kødet til at starte med
Stod med dette stykke oksebryst og syntes der skulle prøves noget andet end braisering af dette stykke kød der er fuld af smag men også nemt bliver sejt hvis det ikke tilberedes korrekt
kartoffelmos og til sidst sprøjtes persillerodsmos på med en sprøjtepose. Braiseret oksebryst med med rodfrugte tårn, råsyltede rodfrugter, stegt kål med bacon og rødbede crudité
Brunede den på en pande, først med fedtet ned i olie. Normalt vil jeg aldrig selv købe cuvette til steg, jeg bruger dem som oksebryst til langtids brasering
Igår fik vi oksebryst stegt i gryde. Derfor fik vi i dag kødpie, denne gang bestående af250 g champignon i skiver2 rødløg i ternfrosne ærteren rest steg skåret i ternlidt sovs½ dåse flåede tomaterlidt creme fraiche2 plader butterdejkrydderierChampignon svitses ved hård varme på panden og lægges derefter i bunden af et ildfast fad
I går fik jeg kogt noget økologisk oksebryst af Mariannes kød. Oksebrystet blev brunet sammen med persillerod, pastinak, selleri, gulerod, fennikel, løg og hvidløg og så tilsat ca 4 l vand og så småsimret hele dagen til en lækker suppe. Nu har jeg fundet nogle gryder Greenpan, der kan tåle meget højere grader og har fået investeret i en 2 l gryde og en mindre pande på 24 cm, i serien Vienne
Denne uge - i går var vi hoppet med på bølgen - Copenhagen Dining Week. langtidsstegt oksebryst med grov kartoffelmos og sennepssauce og urter som tilbehør