S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Rodfrugter (lavet på løs hånd. ) Det smagte dejligt, men man skal passe på med honningen for det kan hurtigt blive lidt for sødt når der også er farin ind over
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Laks kan tilberedes på flere 100 måder, hvor smagen ændre sig afhængig af hvilke krydderier / grøntsager man tilsætter, og derfor er det svært at blive træt af denne herlige fede fisk. 2 friske udstenede friske dadler (Smag til her, det kommer meget an på hvor store dadlerne er, tilsæt evt. Kom i ovnen på 200 grader ved normalluft i 20 min - hvis du har laksestykker. - Mariér kyllingebrystet og kom dem i ovnen i 20-25 min på 200 grader. 2 friske udstenede friske dadler (Smag til her, det kommer meget an på hvor store dadlerne er, tilsæt evt
600 gr Svinemørbrad. Marinade. 0. 75 dl Soja sauce. 1. 5 dl Olivenolie. 75 dl Akaciehonning. 5 knsp. Chili, stødt. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål
Anret råcreme i små skåle efterfulgt af honningmarineret melonkugler og hindbær. Honning marineret meloner med råcreme1 cantaloup1 galia1/4 vandmelon3 spsk flydende honning125 gr HindbærRåcreme2 pasteuriserede æggeblommer4 spsk rørsukker½ dl flødeLav kugler af melonerne med et parisiennejern
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
Uhm. Denne her opskrift bliver du nødt til at prøve. Sellerien kan sagtens bruges som hovedret, men hvis du er nødt til at spise kød til så kan det sagtens bruges som tilbehør