I mens smeltes smør og chokolade over vandbad, og marcipanen rives på den grove side af rivejernet. Jeg har ganske enkelt ikke orket at blogge om det, men der er dog kommet mad på bordet, vi sulter bestemt ikke
De fineste snurrer med marcipan, remonce, mørk chokolade og hakkede mandler på toppen. Men denne gang havde jeg en masse lækker marcipan (modtaget i goodiebag fra Odense Marcipan) og har længe gået med ideen om at lave en ny version
Jeg har blandt andet laver marcipan og disse lækre marcipansmåkager. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen). Tænd ovnen på 160graders varmluft. Skær 16 bunde ud af din marcipan og fordel dem på en bageplade. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen)
På den måde dufter der ofte af julebag hos os og mindst hver søndag i advent ♥. Denne hjemmelavede marcipan skal bruges til en bestemt slags julesmåkager, som vi altid bager, nemlig de sprøde Håkonkager og bliver der marcipan i overskud skal den bruges til julekonfekt, uden alt for meget sukker
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Jeg har blandt andet laver marcipan og disse lækre marcipansmåkager. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen). Tænd ovnen på 160graders varmluft. Skær 16 bunde ud af din marcipan og fordel dem på en bageplade. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen)
Det er jo oplagt at forsøge at lave det nu hvor påsketiden nærmer sig. Jeg har ofte eksperimenteret med lækre sager uden sukker og har længe haft lyst til at lave en lidt sundere marcipan
Den anden mere mørke fuldkornsversion er med skallen på. Marcipan er noget af det nemmeste at lave selv, så jeg ved slet ikke, om jeg kan tillade mig at snige det ind under en opskrift