På lime frosting til muffins opskrifter

Kærlighed og kanelsnegle

Kærlighed og kanelsnegle

Mine blå øjne stirrede de gyldne kanelsnegle gennem ovnens glas i håb om, at mit blik ville få det til at gå hurtigere
Ny lækker opskrift

Ny lækker opskrift

– Prøv en skøn opskrift lækre mazariner med pistacie og kirsebær her. Blåbærkage med lime. Cream cheese frosting

VINDERNE ER:

Vi ses Kreative Dage. Blåbærkage med lime. Cream cheese frosting. – vinderne er blevt kontaktet direkte via mail… TILLYKKE

Konkurrence: Valentinskage!

Jeg er i fuld gang med at indsamle inspiration til min næste bog, som jeg endnu ikke helt kender titlen

Hvad er den 14. februar for dig?

I middelalderen spiste piger usædvanligt mad valentinsdag for at komme til at drømme om deres fremtidige mand

Uganda – here we come

Når vi sidder her i lille trygge Danmark og mæsker og i flødeskumskager, så synes jeg, at det giver rigtig god mening, at det alene faktisk bidrager lidt til, at der skabes bedre muligheder for mennesker, der ingen måde har den luksus

Sådan bliver en bog til…

Der kommer blandt andet en saltet citrontærte med karamel, limetrøfler med jordbær marcipanbund, eventyrlig bryllupskage, syndige fastelavnsboller med ribskupler, havrekiks med macademianød, luksus æbletærte med creme og fletkant og meget meget mere… I kan godt glæde jer – der er lagt i ovnen til et festfyrværkeri af en kagebog

Det go’ Kagekarma

I denne bog indvier hun sine mange fans i sine tips og tricks, så de også kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting

KONKURRENCE

Naturligvis kan du også købe min bog “Kagekarma” messen, til en særlig god messepris, ligesom der vil være tilbud “Bagelyst” og mine bøger fra OBH Nordica “Bagning vi samles om” og “Brød vi samles om”
Cupcakes skal der til....

Cupcakes skal der til....

Sæt massen køl til næste dag. Skal laves dagen før, frostingtil ca. Hindbær/Hvid chokolade cupcake med hindbærtrøffelfrosting (vidunderlig frosting med alle typer bær) som jeg tog udgangspunkt i fra Mad med Hjertet, Chokolade cupcakes med hakket chokolade, blødende blåbærhjerte med blåbærtrøffelfrosting, og Zucotto cupcakes indeholdende vaniliecupcakes med hakket chokolade, fyld af flødeskum med friske hindbær, hakket hasselnødder og toffee stykker, smurt med et lag chokolade ganache og toppet med hvid chokolade og creamcheese frosting og friske hindbær

) Jeg har fundet opskriften fra kogebogen "The Hummingbird Bakery cookbook", også har jeg lavet en smule om opskriften