Smelt derefter en smule smør og olie på en pande, og læg culotterne på. sukkeret, som karamelliserer – husk derfor at tænde din udsugning), så vender du krabaterne og giver dem en tilsvarende omgang på den anden side
Der var opskrifter på retter som flødekartofler, tunfiskemousse, culottesteg, ostesuppe og musaka … eller moussaka som det også staves – bare for at nævne nogle af dem
Det kommer naturligvis an på hvilket stykke lammekød du bruger. Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Lad være med at se på billedet, man kast dig over retten. Om ikke andet, så køb Michel Roux’ kogebog “Mit franske køkken” (anmeldelse her), og kast et blik på hans billede – så får man lyst til at sætte tænderne i skidtet med det samme
Rids fedtlaget pålammeculotten og gnid med salt, peber og det sidste fed presset hvidløg. Smør et ildfast fad med lidt fedtstof og læg peberfrugter og culotte heri – culotten skal ligge på æblebådene
Rids fedtlaget pålammeculotten og gnid med salt, peber og det sidste fed presset hvidløg. Smør et ildfast fad med lidt fedtstof og læg peberfrugter og culotte heri – culotten skal ligge på æblebådene
Påskemiddagpå Helnæs Kro på halvøen Helnæs i det Sydvestfynske er værd at køre langt efter. Lammeculotte stegt med timian og hvidløg, serveret med smørristede kartoflrt, ovnbagte rodfrugter, lammesky og mintgele
Ved ikke lige om det var den perfekte forret til grillet lammeculotte med små kartofler og diverse salater, som fulgte bagefter, men indimellem serverede jeg stics med spanske pølser og ost, så vi kom da igennem hele smagsregisteret