Men mørbrad kan laves på mange måder. Den sidder langs med den nedre, indre side af rygraden på dyret. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Husk lige at skære mørbraden af, hvis den stadig sidder på. Peter hoppede på aftenens hovedret. Grillet lammeryg i ledsagelse af grillet aubergine og rød pebefrugt
Krydr lammemørbradernepå forhånd med lidt timian, meget rosmarin samt salt og peber. Det ene måltid var to-go rester fra dagen før og aftensmåltiddet var en god portion af den "hotte" blomkål samt avokado med pesto på siden
Skrell potetene og sett dem til koking på svak varme uten salt. Lam mørbrad er liten delikatesse. Dette er en av de beste lammerettene jeg har spist og laget
"Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke. Ha i resten av ingrediensene og la retten småputre videre på svak varme til potetene er møre, ca
Husk lige at skære mørbraden af, hvis den stadig sidder på. Peter hoppede på aftenens hovedret. Grillet lammeryg i ledsagelse af grillet aubergine og rød pebefrugt
Noisetten laves af "Sadlen" pålammet, dvs. den del som sidder længest bagude på ryggen. Når benet er fjernet kan man krydre kødet, hvor efter man lægger mørbradene ind igen og ruller ryggen sammen