F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. k. H. æ. f. t. y. å. ,. ø. m. b. p. D. J. 1. -. c. P. 3. 8. %. V. S. 5. 6. L. é. O. I. T. C. (. ). 2. 0. ½. R. G. /. N. B. U. |. M. ". z. '. K. w. A
H. e. r. h. v. a. d. j. g. l. t. i. f. o. n. y. å. s. ). R. m. k. u. p. L. 1. 2. 0. ø. 5. E. T. (. ,. c. D. æ. 3. M. C. K. P. S. b. J. û. V. F. . B. n g
– fordeles på en stor bradepande. Efter at have prøvet lidt forskellige opskrifter har vi samlet det bedste sammen her og der og kommet frem til at dette må være den bedste lakseroulade
Så spredes massen jævnt ud, på en bageplade, med bagepapir og bages i ovnen i ca. Når roulade-bunden er bagt færdig og let gylden, smøres fyldet på, og derefter fordeles laksen ud over, så ruller man det hele, rimelig stramt sammen og så ligges rullen i køleskabet, i en times tid, inden den skæres i skiver og serveres
Dejen hældes ud på bageplade med bagepapir på. Når bunden er bagt, skal den køle lidt af, men inden den er helt kold smøres fyldet på og den rulles sammen
Men den smagte alt for lækkert til kun at servere til en eller to mundfulde, så gæsterne fik selvfølgelig “en rigtig” portion på trods af betegnelsen appetizer