På given foranledning vil jeg lige dele opskriften på Besses lagkagecreme, da den aldrig bør være langt væk hvis inspirationen til en kage kommer over en
Jeg brugte opskriften på almindelige pandekager, fra Pandekagekager. 150 g hvedemel4½ dl mælk3 æg½ tsk salt50 g margarineDer blev 8 store pandekager på mit pandekagejern, almindelig pande kan jo også gøre det. Til fyld og pynt brugte jeg3 dl piskefløde2-300 g jordbær1 brev færdig lagkagecreme (pulver)½ L mælkCremen røres af pulver og mælk og hviler 15-30 minDe optøede jordbær (væden er siet fra) moses med en gaffel
Med tanke på mine polske rødder, så er det på tide, at jeg får lavet en polsk birkeslagkage. Den polske opskrift fandt jeg på bloggen Kwestja Smaku og opskriften på hindbærmoussen er fra Mette Blomsterberg
Opskrift pålagkagecreme. Sæt på køl med film over, filmen skal helt ned og røre ved cremen så evt. Bundene er dryppet med Cointreau og så lagt sammen med gammeldags lagkagecreme, jordbærpure og jordbærflødeskum samt friske jordbær