Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bollerne blev virkelig lækre og luftige. OPSKRIFT PÅLÆKRE LYSE OG LUFTIGEBOLLER MED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Hæld bollerne ud på en rist (eller lad dem. Der er ret stor forskel på, hvordan de købte smager. bollerne tæt i en bradepande med bagepapir, uden de rører hinanden
Stil bollernepå en beklædt bageplade med ca. Skal det være helt særligt, så rist nogle hele kardemommekapsler på panden inden de knuses og sigtes – indrømmet så snød jeg altså lidt og brugte altså den almindelige krydderipose
Hvis de er fordelt på to bageplader, bag da en plade ad gangen. Ud over disse to dressinger, så er der selvfølgelig en masse andre lækre sager, som vi kommer i burgeren
Laves bollerne efter opskriften på pakken, bliver. opskriften på bagsiden, men jeg har også prøvet at tilsætte fine loppefrøskaller/FiberHUSK for at få
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækreboller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Her kommer opskriften på de lækreboller. Viggo og jeg har tilbragt formiddagen i skoven på jagt efter kastanjer (uden held desværre) og mens han har sovet har jeg tændt op i brændeovnen, drukket kaffe og spist hjemmebagt æblekage