Svitskoteletternepå en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. En god tomatsauce kan godt tage lang tid at lave, men man behøver jo ikke stå og kiggepå gryden imens den simrer
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Steg dem kort i smør eller olie (de skal bare ligeblive brune på overfladen - ikke gennemsteges. Gratineringsost (vi brugte FlødeHavarti med stor succes)
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsætfløden
Spispå bund af blomkålsmos, brocoolimos eller stegt hvidkål. Steg baconet og læg ovenpåkoteletterne. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Generelt er jeg ikkespecielt meget tilsvinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget på panden bliver de ulideligt tørre og seje
et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika