Server lun eller kold, med rørt creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til. -) denne Crumblekage smager dejligt både varm, lun eller kold, havregrynene fylder og giver struktur i kagen også kan man jo lade fantasien spille og tilføje lige det frugt man bedst kan lide, eller en kombination
Granatæble smoothien er rig på gode kulhydrater, C-vitamin og mineralet kalium. kold vand. Den har den smukkeste røde farve med en lækker cremet konsistens
-) Creme oven på bunden og masser af bær og mynte på toppen. Lad den stå og blive helt kold. Lav cremen klar, pisk fløden til skum, tilsætcremefraichen og smag til med flormelis og vanille sukker
Når den er afkølet, placeres den i en kagering med enten bagepapir eller kage-plastik rundt i kanten, og den er klar til at kokos-fromagen kommes ovenpå
Lad siruppen køle af, og fordel den derefter på de kolde og stivnede panna cottaer. Blend jordbærrene, når panna cottaen er stiv, og fordel mosen på de fire panna cottaer
Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag cremepå den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Opskriften er lavet påfrugter og bær, og giver dermed kroppen en masse vitaminer og mineraler. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Hæld grøden over en kold beholder og stil den på køl i ca. Ud over fokus på intet tilsat sukker, så er ISIS produkterne også kendt for, at have et højt proteinindhold, lav fedtindhold og rige på kostfibre
Olier har generelt en bedre fedtsyresammensætning end animalsk fedt og solsikkeolie har en god fordeling af fedtsyrer, den indeholder en stor andel enkeltumættede eller flerumættede fedtsyrer og kun en lille andel af de mættede, Olien egner sig bedst tilkolde formål og bagning på grund af det høje indhold af flerumættede fedtsyrer
Jeg elsker en crumble, men jeg må indrømme, at den søde sag næsten kan blive for sød, hvorfor jeg sparer på sukkeret og serverer den med en gang creme fraiche on the side
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang