Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Min slagter har det altid på lager, men er du tvivl, så ring og spørg din lokale. Fordel skiverne jævnt på en god stor tallerken og drys med salt og peber
Normalt laver man saltimbocca af tyndt skåret kalvefilet, lufttørret, italiensk skinke og salvie. person – cirka – skåret i 3 cm brede strimler på langs. Læg 2-3 salvieblade på hver kødstrimmel og sno bacon omkring den. person – cirka – skåret i 3 cm brede strimler på langs. Læg 2-3 salvieblade på hver kødstrimmel og sno bacon omkring den
Læg et stort salvieblad på hver inderfilet, pak den ind i italiensk lufttørret skinke og steg dem i en tre-fire minutter på hver side afhængigt af størrelsen på inderfileterne
Blomkålen på tallerkenen. Kalvefilet lagt sammen om salvieblade og lufttørret skinke. Steg dem på panden i 5-6 minutter på hver side. Steg dem på panden i 5-6 minutter på hver side
I weekenden skulle vi til koncert med Brødrene Olsen på Comwell Sorø. Hovedretten bestod af kalvefilet med svampe kroquette, gulerødder kartoffeltortilla og Carbenet sauce
Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
M. u. m. s. d. e. t. r. h. l. i. g. a. n. v. k. -. o. å. ,. ø. E. p. f. æ. S. D. b. (. 4. ). 1. 3. y. 2. 8. 0. c. 5. j. R. 6. T. K. é. /. H. L. F. 7. N. V. 9. A. n l
Forårsvejret kan jo være lidt svært at regne med, så vi skulle finde på en menu der både kunne bruges til grill udenfor og til almindelig ovn indenfor hvis vejret ikke holdt
På det sidste stop hos Anne, Simon & Naja smuttede mia moglie en hurtig tur i Netto. Et godt tip er, at Netto’s billige venøsteaks faktisk er af kalvekød og et godt alternativ til de lidt dyrere skiver af kalvefilet
Carpaccio er en kendt italiensk forret, baseret på skiver af rå kalvefilet. Har du carpaccio som pålæg, kan salaten laves på samme måde, men i stedet for rødbeder bruges carpaccioen
Så skulle der laves wienerscnitzler på den helt rigtig måde med dreng og det hele - tilbehøret der ligger ovenpå hedder en dreng - hvorfor ved jeg faktisk ikke